perjantai 30. toukokuuta 2014

kamera täynnä muistoja.

Huomenna on sitten kevätjuhla, tänään ei oo muuta kuin moisen harjoitukset klo 12 joten ajattelin aikani kuluksi kirjottaa tänne ja esitellä viime viikon saalista.
Ebaysta tilasin itselleni Viron tämän vuoden euroviisusinglen, tuota singleä ei CD:nä julkaistu kuin promoksi mutta tahdoin sen.
Maanantaia Laura kävi Mikkelissä ja käytiin tietenkin pyörimässä kaupungilla, kävin sinooperistä ostamassa tarroja H-K:n synttärikorttiin ja löysin sieltä myös nallekarkkitarroja sekä hienoja vintagehenkisiä askartelupapereita. Seppälästä puolestaan löytyi boksereita 2e/kpl.
Nämä kaksi oli se syy miksi nuo paperit ostin, meinasin tehdä näistä taulut.
Toissapäivänä sain päähäni kaupan kassalla että haluan arvan ja kas, voitin euron arvasta 2 euroa. Samaisena päivänä käytiin Elisan kanssa lidlissä ja siellä huomasin leffahyllyssä the Notebook-DVD:n.
Tiistaina niskakivussa ja toimettomana koulussa askartelin matonkuteesta sekä toissa syksynä ostetuista helmistä kesäkäsikoruja itelleni.

Jotenkin tuntuu tosi haikealta kun koulu loppuu, vasta tänä vuonna on oppinut tuntemaan ihmisiä kunnolla ja päässyt lähemmäs sitä mitä opiskelee. Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan eikä makeaa mahantäydeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti