perjantai 15. helmikuuta 2013

kaikki eivät hyväksy, silti älä pysähdy.

Tänään käytiin äitin ja Marjaanan kanssa shoppailemassa Lahdessa, kauheen vaikeaa oli kuukauden säätelyn jälkeen ajatella että voisi jotain ostaakin. En oo kai täällä edes kehunut että oon huhtikuussa lähdössä Lontooseen ja siksi oon päättänyt olla ostamatta mitään. Tuo "mitään" on hieman abstrakti käsite tässä suhteessa koska onhan täälläkin näkynyt että ostoja on tehty, mutta kuitenkin sen verran vähemmän että ensimmäiset 150e olen jo matkasta maksanut loput maksan tän kuun aikana. Tänäänkin kävi niin että moni vaate ja tavara joita kantelin ympäri kauppaa palasi kuitenkin paikoilleen ja lähdin tyhjin käsin pois. Mutta mutta mutta, jotain vien kassalle asti.
Jo tiistaina kävin haistelemassa Anttilassa David Beckhamin uutta Urban Homme-tuoksua ja sen verran koukutuin että pakko oli se saada. Varmaankin paras tuoksu DVB-tuoksujen sarjassa. Lahden anttilasta löytyi lisäki Raitoja rakkaudessa sarjan ensimmäinen tuontantokausi hintaan 1e.
Löydettiin Marjaanan kanssa erikoinen ja kiva krääsäkauppa Tiger ja siellä iskin silmäni tämmöiseen posliinilehmään (ehkä koin sen kanssa ykseyttä) ja miun oli ihan pakko pakko ostaa se.

Kotiin tullessa oli ihan pakko vielä kivan päivän kunniaksi ostaa Antti Tuiskun uusi sinkku "Rakkaus on." ja sitä popittelen täällä nytkin. Toinen biisi johon oon ihan koukussa on Olavi Uusivirran uusi sinkku "Tiet etäisyyksiin".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti