torstai 3. tammikuuta 2013

matkustaja.

Kävimme Jeminan kanssa viime vuoden lopulla Kajaanissa Johannan luona ja matkalla tietenkin piti pysähtyä Kuopiossa jotta pääsin näkemään sen paljon puhutun Matkuksen. Joo, siellä oli liikaa kaikkea joten päätettiin Jeminan kanssa pitäytyä vain muutamassa kaupassa.. .suunnitelma oli selvä: New Yorker, H&M ja pikainen Ikea käynti.

New Yorker tuotti pienen pettymyksen, sieltä ei löydetty yhtään mitään. Tosin se oli myös täynnä ihmisiä joten katselukin tuotti tuskaa.

H&M sen sijaan ylätti iloisesti ja sieltä löytyi kovasti kaikkea.
Vaate-puolen alesta löytyi pitkä hihainen musta t-paita ja normaalilla hinnalla ostin tuon violetin t-paidan.
Home-puolen alesta tarttui mukaan 2 kpl tyynyliinoja, pussilakanasetti ja kuusen alusmatto.

Matkalla Ikeaan tein pikku pyrähdyksen Tiimarin puolella.
Ja sieltä tarttui mukaan kauristyyny jolle jäi alennuksen jälkeen pari euroa hintaa.

Sitten Ikeaan.
Ikeasta ostin sen mitä sinne lähdin ostamaankin eli Kassett-laatikoita, kuusi-kangasta ei ollut sielläkään ja pöydän päälle laitettava silityslauta oli kiva pikku(raha) löytö.

~

Kajaanissakin piti (tottakai) hieman päästä shoppailemaan ja ihan ensimmäisen kierrettiin kierrätyskeskus sekä kirppari.
Kierrätyskeskus EntRingistä löytyi lasipurkki, Scandia-lusikat ja Joanne Harrisin kirja. Kirpparilta mukaan tarttui mukaan Taalainmaan hevonen ja pikkuinen kehys.

Vaikka kuinka kierreltiin niin mitään ei löytynyt ennenkuin Anttilan toptenissa iskin kultasuoneen.
Eli laarilliseen kolmen euron elokuvia.

~

Mikkelissäkin kävin aleshoppailemassa ennen Kajaanin reissua mutta eipä muuta lähtenyt mukaan kuin yksi synttärilahja (ei itselle) ja AmandaB:n joulukoriste.
Lisäksi huomasin etten muistanut ennen joulua laittaa kuvia Mikkelin viimeisten kirpparireissujen löydöistä joten tässä vielä kuva niistä. Isiemme synnit-DVD on kylläkin Anttilan löytölaarista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti