sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

olen liian väsynyt ollakseni kyyninen.

Ajattelin esitellä kaikenlaista rojua mitä olen tässä parin-kolmen viikon aikana haalinut kotiini. Oon ihan täysin ollut työn ja lämmön uuvuttama joten en oo ehtinyt tässä suuremmin tänne kirjoitella mutta nyt teen muutoksen.
Aloitan kaiken maailman kirpparilöydöillä, Jeminan kanssa käytiin tässä taannoin kiertelemässä ja mukaan tarttui nämä kauhistuttajat. Identityn oon joskus aikoja sitten nähnyt ja nyt halusin sen hankkia omaksikin.
Samalla retkellä käytiin ekotorilla josta mukaan lähti pari kirjaa, lukujonon jatkoksi.
Toissa lauantaina kiireellä läksin kohti kaupunkia jotta ehtisin käydä kirpparilla pyörähtämässä mutta ainoa ostos oli tämä Maria Augusta Trappin kirja.
Eilen taas kävin kirpparilla yksikseni pyörimässä ja nyt saalis oli hieman suurempi, pari leffaa taas katsottavaksi.

Sitten niihin alennusostoksiin.
Anttila on taas tullut koluttua useempaan otteeseen siinä toivossa että sieltä löytyisi hyviä ja halpoja kauhuleffoja iltojen iloksi ja onhan niitä tullut ostettuakin.

 Ja tietysti kaikenlaisia muitakin leffoja on tullu hankittua. Geishan muistelmat luin juuri joten oli pakko kissojen ja koirien kanssa etsiä se.
Samaisena lauantaina kun kiirehdin kirpparille, päädyin myös Elisan kanssa hieman shoppailemaan ja seppälästä löysin tämän ison neuletakin hintaan 6e...
sekä tämän hupullisen shaalin 7eurolla, 20sentillä.

Viime keskiviikkona käytiin Jeminan kanssa Jytyn matkalla Kuopion viinijuhlilla ja päätettiin että jätetään illan ensimmäinen esiintyjä väliin että ehditään shoppailemaan ja se olikin loistava päätös sillä...
Löysin maailman hienoimman koululaukun Ginatricotilta, okei, sehän on muovia ja muuta mutta eipä se ollut 15e kalliimpi.
Lisäksi tietenkin löysin muutaman elokuvan.
Torstaina kävin äitin kanssa alennusmyynneissä mutta laihanlaiset olivat löydöt. Henkkamaukalta löysin tämän lastenpuolen huivin.
Ja äiti halusi ostaa sukkia joten pakkausen toiset parit jäi miulle.
Eilen lähdin taas käymään aleissa ja tälläkin kertaa jotain löysin. Tiimarista löytyi puoleen hintaan tälläinen kehys, joka miulle on kyllä jo mustana.
Anttilasta löytyi tällaiset kivat kengät kun etsiskelin shortsien ja housujen kanssa käyviä tossuja.
Vielä kotiinpäin mennessä käytiin pyörähtämässä Carssonilla ja aivan oikein, sieltä löytyi KoKo-sarjan kaadin puoleen hintaan. Hiih!

Sellaisia ostoksia siis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti