keskiviikko 9. lokakuuta 2013

olisiko käynyt niin että silmääni on kustu?

Pari vuotta sitten päätin hankkia Disney-kokoelmaani suurimman suosikkileffani Pienen Merenneidon ja sen helposti, halvalla löysinkin. Olin onneni kukkuloilla tuosta upeasta DVD:stä ja iloisena sitä aloin kotona katsomaan... Ja mitä häh? Miksi lapsuuteni Ariel, tuo merenneito tyttö joka tahdoin olla kuulostaakin myöhemmän lapsuuteni Taikapeilille? Linkki.

Ja syyhän on se että jossain vaiheessa jossain päin maailmaa Pieni merenneito raiskattiin uudella duppauksella, jossa Arielin ääntä näyttelee Nina Tapio. EIEIEIE!!

Tässä hieman aikaa sitten innostuin uudelleen kun näin ko. elokuvasta julkaistavan diamond editionin mainoksen ja tässä mainoksessa soi alkuperäiset versiot lauluista, hetken jo mietin että tuon ostan maksoi mitä maksoi, kunnes tänään aloin asiaa lähemmin tutkimaan ja löysin mm. tämän blogitekstin:

2 kommenttia:

  1. Itken. Minä olin kanssa siinä toivossa, että se on vanhoilla duppauksilla mainosten perusteella!! Mä niin odotin, että tuo diamond edition olisi vihdoin ollut lapsuuteni ainut ja oikea Ariel. Ei vissiin auta kuin tyytyminen Taikapeiliin ja muihin sutturoihin, vaikka se kyllä suuresti suututtaakin.

    VastaaPoista
  2. Joo, mietin jo epätoivoisena että etin sen vhs:n ja sen poltatutan dvd:lle, koska haluan että Johanna Nurmimaa on Arielina. :)

    VastaaPoista