lauantai 23. kesäkuuta 2012

vuosi.

Eilen tuli kuluneeksi täysi vuosi siitä kun aloitin tämän blogin, oikeasti mietin jo eilen että näinä päivinä tää vuosipäivä on mutta kuitenkin se salakavalasti vierähti ohi.

Kirjoitanpa tähän hieman eilisestä niin, kuvia miulla ei valitettavasti oo liittää mutta kyllähän noita kuvallisia postauksia on ollut niin paljon että yksi kuvatonkin menee seassa.

Aamulla sain nukkua pitkään koska ei tarvinnut heti kukonlaulun aikaan olla menossa minnekkään, aamukahvia nauttiessani kuuntelin Helena Paparizoun ja Playmenin uutta biisiä "All the Time" joka onnekseni julkaistiin torstaina. Odotin että Helenalta olisi tullut biisi"O Logos Sou Spathi" mutta sen sijaan julkaistiinkin tuo "All the Time" sekä "Poios" biisistä uusi versio. Aamukahvin jälkeen lähdin veljeni kyydillä siskoni luokse juhannusta viettämään, matkalla käytiin etsimässä pari geokätköä. 


Marjaanan luona hengailin Ellin sekä muiden kanssa ja söin mahani täyteen grilliherkkuja. Aika kului nopeasti kuten aina hyvässä seurassa. Kiitos vielä kaikille ruuasta ja seurasta.


Kotiin tultuani katsoin pari jaksoa L-koodi ja viestittelin Jeminan sekä Elisan kanssa heidän suunnitelmistaan illalle. Elisa kertoi heidän menevän katsomaan kokkoa satamaan ja pyysi minua mukaansa joten ilolla lähdin sinne. Kokko ei ollut mitenkään erikoinen mutta oli kiva käydä kokemassa tuollainen kokemus. 


Kun kokko oli vihdoin sytytetty lähdettiin kaupunkiin jossa käytiin Amarillon terassilla olusilla Elisan, Soilen ja heidän vanhempiensa kanssa. Siitä sitten vielä suuntasin heidän matkaansa ja myöhemmin pelattiin Tribond nimistä peliä. Vielä illammasta seuraan liittyi Veera, jonka kanssa sitten parannettiin maailmaan ja pelattiin lisää. Yön ensimmäisinä tunteina siirryin Elisan kanssa hänen luokseen jossa pelattiin Nancy Drew-peliä ja juotiin kahvia ennenkuin nukkumatti komensi vuoteeseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti