tiistai 24. huhtikuuta 2012

kierros vielä ja sitten go-go.

Tulipas intuitiivinen otsikko, joka tapauksessa aijon tässä postauksessa kertoa mihin ja missä olen tuhlannut rahoja tällä kertaa. Olen oikeastaan koittanut vältellä kauppoja koska en haluaisi ostella koko ajan jotain mutta minkä sitä ihminen luonteelleen mahtaa. Varsinkaan kun ei tarvitse edes kotonta lähteä kun voi shoppailla jotain...siitä teen ihan oman postauksen myöhemmin, kunhan kaikki tulee perille.

Kerroin syksyllä että pääsin ohjaamaan Vekkuliteatterin junioreita. En saanut julistetta sähköisenä joten en voinut, enkä oikein ehtiny tänne laittaa näytelmästä mainosta. Mutta kaikki meni todella hyvin, saatiin paljon katsojia ja oli hienoa päästä kokemaan tuo kaikki.
Ensi-ilta lahjaksi sain Siniltä, S-K:lta ja Jaakolta tuo ihanan Barbapapa-pussukan, jossa oli sisällä 5 kinder-munaa sekä kauniin punaisen ruusun.

Viime perjantaina kävin Adalminan helmen purkamisen jälkeen S-K:n kanssa kaupassa ja siellä päädyin tuhlaamaan nostalgiaan.
Oli ihan pakko ostaa nuo lapsuuteni muistot Alfred J. Kwakin sekä Tohtori Sykerön kun kerta halvalla (9,95e/kpl) sain.

Myöhemmin lähdin äitin matkaan ja me päädyttiin Säästötaloon hiusväriostoksille.
Okei, kaikkihan tajuaa että kyseessä ei ole hiusvärejä eikä mitään siihen liittyvääkään vaan meni ja ostin virkkuukoukkuja sekä nro10 neulepuikot.
Porukoilla käydessä mukaan tarttuu aina jotain. Nytkin sain äitiltä ja iskältä KoKo-astiaston mintun värisen 0,5L kahvimukin ja Marjaanan lähettämät schokomangot sekä...
Nää mökiltä löytyneet tyynyliinat ja pari peruspyyhettä. En, ees muistanu että tuollaset koiralakanat omistan, missähän pussilakana lienee...

Lauantaina käytiin Samulin kanssa kirpparilla pyörimässä ja sieltä löysin taas yhden purkin kokoelmaani.
Loogisen epäloogista oli se että samassa pöydässä oli myynnissä kaksi näitä purkkeja. Tämä ehjä jonka ostin oli 3e ja se toinen kannesta hieman rikkoutunut oli 4e.
Samalta reissulta mukaan tarttui myös nää leffat, Mamma Mia maksoi 1,50e ja Disneyn klassikot 4e/kpl.

Sellaisia ostoksia tällä kertaa... nyt siwaan hakee pukettia.

2 kommenttia:

  1. ompa komeita löytöjä, lähdetään joku päivä yhdessä koluamaan kirppareita. ensiviikolla? :) olisi ihanaa!

    VastaaPoista
  2. Joku päivä mennään ehdottomasti!

    VastaaPoista