keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

metallinen oblaatti.

Kuten jo ajat sitten lupasin lisätä vielä kuvia ostoksistani. En vaan taaskaan ole saanut aikaiseksi joten nyt on sen aika. Jo tuossa pari viikkoa sitten tilattiin Marjaanan kanssa H&M:n netistä vaatteita ja sovitusten jälkeen miulle jäi käteen nämä:
Tilasin näiden lisäksi väljät chinot jotka osottautuivat ahtaiksi chinoiksi, takasin vaan. Mutta onneksi hätä ei ollut tämän näköinen, käydessäni Mli:n H&M:n myymälässä löysin sieltä alerekistä chinot hintaan 7e ja kun niistä valitsin sen pari tuumaa liian suuren koon sain ne kaipaamani väljät chinot. Lisäksi mukaan lähti vadelman värinen perustee.
Muutenkin pyörähtelin kaupungilla ja ilmeisesti pinkissä mielentilassa koska käteeni tarttui myös Burleski-dvd.
Talviloman alussa näin Jeminaa ja sain häneltä rannekorun ja pussukan tuliaisiksi Thaimaasta.
Lomamaanantaina käytiin Samulin kanssa kiertelemässä kirpparilla, rahaa paloi 18e mutta hyviä löytöjä tuli tehtyä.
 Iskin silmäni tuohon Marimekon kankaaseen (tai kolmeen palaan sitä) joista maksoin 0,50e ja tuo magneettikehys oli pakko saada 1,50e.
Riihimäen lasipurkkeja taas, pakko oli ostaa 5e/kpl.
Lisäksi itselleni ostin tämän Vacancy-elokuvien boksin hintaan euro ja siskolleni muumi-taulun sekä -kirjan.

Kirppiksellä oli myynnissä Silent Hill 4: The room ja Resident Evil 4 PC-versiot, jotka jäi hieman mieltä kuumottamaan joten Samuli kävi ostamassa ne vielä seuraavana päivänä.
Silent Hill toimi oikein moitteettomasti mutta tuota Ressaa ei saatu toimimaan, täytynee perehtyä joku päivä.

Toisenkin kerran käytiin lomaviikon aikana kirppareilla tälläkin kerralla jotain löytyi.
Kattelin tuota Cherin kokoelmaa jo toisella kirpparille mutta se maksoi siellä 4,50e ja sai jäädä jollekin muulle. Nyt löysin sen eurolla niin oli pakko ostaa, Kylien Fever levystä pulitin hurjat 50senttiä, sen kansipaperit on aika kuppaset mutta levy on kuin uusi...kelpaa mulle.
Lisäksi mukaan lähti Tuhkimo magneettipaperinukke joka maksoi hurjat 20senttiä, pari hieman kärsinyttä osaa on mutta teippaan ne kasaan. Samassa pöydässä olis ollu Barbiekin mutta se oli niin puhkinus..tun oloinen että sai jäädä sinne.
Fidalla käydessä iskin silmäni tähän kaulahuiviin jossa on hauskasti hihansuut ja hintaakin vain 2e. Samasta paikasta löysin Aladdin postikorttikirjan Elisalle uutta kotia piristämään. Ja tästä päästääkin siihen että sain Elsalta valtavan määrän koruja käydessäni.
Näitä isoja ristejä itekin kattelin Glitterissä mutta sain ne nyt Elsalta, pienemmän risti pari oli hukkunut joten sain senkin.
Sain myös nämä tähtikorvikset ja kortit Elsalta käydessäni.

Viime viikolla käytiin yksi päivä Sinin ja S-K:n kanssa pyörimässä kaupungilla ja Anttilan aleet sai miut taas vähän innostumaan.
Ja niin, meinasin unohtaa. Sain S-K:lta Berliinin tuliaisina kengätnauhat ja ihanaa kookossuklaata.
Sellaisia ostoksia on tullut tehtytä ja tavaroita saatua. Lisäksi vielä pitää tunnustaa että sorruin muutamaan nettikauppaan.

CDonilta tilasin pari dvd:tä kun halvalla sain.
 Sucker Punch elokuvan sain eurolla.
Ja Aavekuiskaajan viimeisen kauden -75% eli hintaan 14,95e ja sitten kun koko tilauksesta sain -5e niin eihän noille jäänyt paljoakaan maksettavaksi.

Toinen paikka josta tilasin (yhdessä Jatan kanssa) oli miulle uus tuttavuus Forever21, sieltä tilasin pari korua ja kehykset.

Lisäksi tilasin erivärisiä ohuita hiuslisäkkeitä mutta ne oli loppunut nyt sieltä joten kuvaa en voinut laittaa tänne, saa muutenkin nähdä tuleeko niitä ollenkaan.

3 kommenttia:

  1. Tilausvahvistuksessa ne lisäkkeet oli ainakin, joten sen mukaan niiden pitäisi tulla :) Perjantaina pitäis paketin olla täällä, UPS:n nettisivujen mukaan, se on nyt Saksassa :P

    VastaaPoista
  2. Onneks :) Ihanaa että se puketti tulee noin nopeesti... en malttais odottaa.

    VastaaPoista